avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu suplimentar pentru personalul nedidactic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu suplimentar pentru personalul nedidactic

Buna ziua ! In legea educatiei scrie ca personalul nedidactic beneficiază de un concediu de odihnă suplimentar între 5 şi 10 zile lucrătoare. Durata exacta a acestui concediu trebuie stabilita de catre comisia paritara la nivelul unitatii de invatamant . Va rog sa-mi spuneti cum pot proceda daca conducerea refuza sa-mi acorde aceste zile suplimentare la concediul anual de odihna chiar daca am facut cerere scrisa si inregistrata ? aceasta cerere a fost pur si simplu ignorata .Va multumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Zile concediu de odihna 2017 ana500 ana500 Buna ziua . Imi spune-ti si mie va rog cum se calculeaza numarul de zile de CO pentru personalul didactic auxiliar si nedidactic . Ce legislatie sa am in ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de muncĂ unic nr. 1.483 din 13 noiembrie 2014, la art. 29, alin. (5), care precizează că, citez: dana_popa dana_popa „(5) Personalul didactic auxiliar şi personalul nedidactic beneficiază de un concediu de odihnă suplimentar între 5 şi 10 zile lucrătoare, potrivit ... (vezi toată discuția)
Stabilire concediu de odihna suplimentar Radamante Radamante 1. Un salariat are dreptul la un concediu suplimentar cu durata de 5 si 10 zile. 2. Durata exacta a concediului suplimentar trebuie stabilita in comisia ... (vezi toată discuția)