avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general suspendare acivitate firma si solduri in balanta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

suspendare acivitate firma si solduri in balanta

Pot suspenda activitatea unei firme daca am sold la casa? Ce se intampla cu mijloacele fixe aflate in inventar? Mantionez ca firma nu are alde datorii la fz sau la buget . Va multumesc!.
Cel mai recent răspuns: SC PG EXPERT SRL , Contabil 20:28, 25 Iulie 2009
Puteti suspenda activitatea chiar daca aveti sold de casa, mnijloace fixe etc. Situatia patrimoniala a firmei ramane neschimbata pana la reluarea activitatii. Suspendarea activitatii nu inseamna lichidarea ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se inchide o firma srl? Iercan_Lavinia Iercan_Lavinia buna ziua. am un SRL-magazin alimentar si din motive de sanatate doresc sa il inchid. platesc datoriile la stat pana in acest moment, iar in octombrie, cand ... (vezi toată discuția)
Registru inventar gabrielabarko gabrielabarko Buna ziua, stiu ca s-a mai discutat subiectul dar sincer tot nu sunt lamurita- si anume ce se inscrie in Registru Inventar la sfarsitul anului. Din cate ... (vezi toată discuția)
Registre contabile ptr firma obligatorii CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 un expert contabil mi-a spus ca urm. documente sunt obligatorii, firma ocupandu-se de prestaii servicii si nu bunuri: registru evidenta fiscala registru ... (vezi toată discuția)