avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Scutire plata cass
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Scutire plata cass

Buna ziua,
Conform ultimelor reglemntari am intelesc ca acei bolnavi cu afectiuni incluse in programele nationale de sanatate stabilite de Ministerul Sanatatii, beneficiaza de scutirea la plata a cass pentru periana 2012-2015( eu sunt titularul unuei intreprinderi individuale si am diabet zaharat ,sunt dependent de insulina).
Am fost la finante sa intreb daca sunt scutit si cel de acolo mi-a spus ca nu .
Cum este corect ?

Va multumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Insulina gratuit fulguta fulguta daca am diabet si nu sunt asigurata am dreptul la insulina gratuit? (vezi toată discuția)
Lege sau hotărire de scutire plată contribuție asigurări ... Dropu Radu Dropu Radu Lege sau hotărire de scutire plată contribuție asigurări de sanătate(10%) pentru aalariații cu boli incluse in programele/subprogramele nationale (vezi toată discuția)
Despre exceptarea de la plata contribuţiei de asigurări sociale de sănătate: nichiforov vasile nichiforov vasile Codul fiscal 2018, prevede la ART. 154 - Categorii de persoane fizice exceptate de la plata contribuţiei de asigurări sociale de sănătate (1) ... (vezi toată discuția)