avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lege sau hotărire de scutire plată contribuție ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lege sau hotărire de scutire plată contribuție asigurări ...

Lege sau hotărire de scutire plată contribuție asigurări de sanătate(10%) pentru aalariații cu boli incluse in programele/subprogramele nationale
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:28, 24 Iunie 2023
Bolnavii cu afecțiuni incluse în programele naționale de sănătate stabilite de Ministerul Sănătății, pentru serviciile medicale aferente bolii de bază a respectivei afecțiuni, dacă nu realizează venituri din muncă, pensie sau din alte resurse sunt scutiti de la coplată și beneficiază de asigurare, fără plata contribuției.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insulina gratuit fulguta fulguta daca am diabet si nu sunt asigurata am dreptul la insulina gratuit? (vezi toată discuția)
Sistemul de sanatate, coplata iustinian13 iustinian13 buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine cu acest sistem de coplata. - cand intra in vigoare - eu sunt insarcinata si voi naste in iunie 2012, la ... (vezi toată discuția)
Sistemul de coplata iustinian13 iustinian13 buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine cu acest sistem de coplata: a intrat in vigoare, eu sunt insarcinata si daca ma internez trebuie sa mai platesc ... (vezi toată discuția)