avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Inregistrare bon benzina
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Inregistrare bon benzina

cum se inregistreaza bonul de benzina pentru o societate comerciala care urilizeaza ocazional mijlocul de transport ?
Cel mai recent răspuns: Hilda Maghiar , Contabil 20:19, 24 Iulie 2015
Autoturismul este pe firma sau pe persoana fizica? In cazul in care valoarea bonului de benzina este sub 100 euro, trebuie sa fie trecut CUI-ul societatii dvs. Pentru deducerea cheltuielii 50%, pe langa bonul fiscal se mai face NIR, decont de cheltuiala sau ordin de deplasare. Pentru deducerea 100% a cheltuielii se fac foi de parcurs. In cazul in care valoarea depaseste 100 euro ( nu cred ca este cazul) se cere factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-deducere benzina+diurna Silviu_r Silviu_r Am un PFA neplatitor de TVA si imi desfasor activitatea in toata tara. Am contract de comodat pe masina proprie. Am tot citit pe forumuri si in legislatie dar ... (vezi toată discuția)
Refacturare cheltuieli cu carburantii de catre pfa acatanas acatanas Va rog sa imi spuneti daca pentru un PFA cu obiect de activitate Sondaje de opinie si studierea pietei pot emite factura sub denumirea \'\' refacturare ... (vezi toată discuția)
Deducere tva benzina simoponea simoponea Buna ziua! Pe firma am doua autoturisme unul care merg zi de zi si deduc 100% benzina si toate cheltuielile , ptr ca sunt administrator si il folosesc numai ... (vezi toată discuția)