avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbarea destinatiei locurilor de parcare private
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbarea destinatiei locurilor de parcare private

buna ziua ..in 2013 am cumparat un apartament la parter inalt ,sub acest apartament am mai achizitionat alte 2 locuri de parcare ...am inceput renovarea aparamentului iar din acele 2 locuri de parcare am construit o camera care se uneste la aprtament printr-o scara interioara..acum as dori sa intru in legalitate .
cum pot face? ce pasi ar trebui sa urmez? se poate schimba destinatia locurilor de parcare private in spatiu de locuit? tin sa precizez ca la subteranul blocului sunt unicul care a cumparat locuri de parcare .....va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: massict , utilizator 17:32, 7 Iulie 2015
va multumesc frumos
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie loc de parcare Nicusorneacsu Nicusorneacsu Buna seara ..in 2013 am cumparat un apartament la parter inalt in Constanta ,sub acest apartament am mai achizitionat alte 2 locuri de parcare ...am inceput ... (vezi toată discuția)
Parcare mmike mmike Buna ziua, as dori sa ma ajutati inr-o problema legata de parcarea de domiciliu si accesul spre aceasta parcare. Am un apartament situat la parter si as dori ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie din birou in locuinta andreearo andreearo am cumparat un apartament intr-un bloc, dar toate ap sunt trecute ca fiind birouri.pentru a putea schimba destinatia mi se cer acte precum CUT si POT existent ... (vezi toată discuția)