avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... schimbare destinatie loc de parcare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

schimbare destinatie loc de parcare

Buna seara ..in 2013 am cumparat un apartament la parter inalt in Constanta ,sub acest apartament am mai achizitionat alte 2 locuri de parcare ...am inceput renovarea aparamentului iar din acele 2 locuri de parcare am construit o camera care se uneste la apartament printr-o scara interioara..acum as dori sa intru in legalitate .
cum pot face? ce pasi ar trebui sa urmez? se poate schimba destinatia locurilor de parcare private in spatiu de locuit? tin sa precizez ca la subteranul blocului sunt unicul care a cumparat locuri de parcare ..... Am adus in discutie acceasi problema si in 2015..fara sa rezolv nimic pentru ca la timpul respectiv nu exista o lege care sa imi permita intrarea in legalitate. Astazi in 2017 exista o lege care sa imi permita obtinera autorizatiilor necesare. Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:53, 12 Iunie 2017
În mod normal nu putea vinde nimeni locurile de parcare
Nicusorneacsu a scris:

........Astazi in 2017 exista o lege care sa imi permita obtinera autorizatiilor necesare. Va multumesc frumos.


Care-i legea aia ?

Ultima modificare: Duminică, 11 Iunie 2017
Daniel4x4, utilizator

........Astazi in 2017 exista o lege care sa imi permita obtinera autorizatiilor necesare.
Imi cer scuze, am uitat sa pun semnul "?" .Era o intrebare. Deci corect ar fi :
........Astazi in 2017 exista o lege care sa imi permita obtinera autorizatiilor necesare?????
Concret dv ati achizitionat 2 spatii de parcare ,respectiv ati dobandit calitatea de proprietar asupra respectivului spatiu achizitionat-care nu mai tin de parcarea initial proiectata si nu mai reprezinta parte comuna imobil
Contactati arhitect,proiectant pentru executare proiect tehnic necesar solicitarii autorizatiei de constructie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea destinatiei locurilor de parcare private massict massict buna ziua ..in 2013 am cumparat un apartament la parter inalt ,sub acest apartament am mai achizitionat alte 2 locuri de parcare ...am inceput renovarea ... (vezi toată discuția)
Dezvoltatorii sunt obligați să ofere și locuri de parcare gratuite? dacă da, conform cărei legi? marinescul marinescul Buna ziua, Exista vreo lege prin care se obliga dezvoltatorii de blocuri noi / complex rezidential, sa ofere si un numar de locuri de parcare gratuite? Am ... (vezi toată discuția)
Doar dezvoltatorul poate parca pe trotuar ? sorin_z sorin_z Buna seara, Incerc sa fiu cat mai la subiect ... asa ca va prezint ingredientele: - una bucata cartier rezidential (peste 1000 apartamente) - una bucata ... (vezi toată discuția)