Buna ziua,
Va scriu in legatura cu numarul de zile de concediu.
Din nov 2014 pana in iunie 2015 am avut un contract de munca de o ora cu o organizatie.
Din martie 2015 pana in prezent am un alt contract de 5 ore cu aceeasi organizatie.
In perioada ianuarie 2014 –iunie 2015 mi-am luat un numar de 12 zile de concediu (practic 9 zile pana in martie 2015 si 3 zile in martie-iunie 2015). Sa inteleg ca eu nu mai am voie pe contractul actual de 5 ore decat la 8 zile de concediu pe acest an (pana la sfarsitul anului, ma refer)??? In mod normal, nu mi se pare correct, deoarece eu nu am lipsit decat 3 zile de pe acest contract. Mi-as fi luat concediu si pe acest contract, dar el a inceput abia in martie. Sunt 2 contracte de munca si 2 state de plata. Cate zile de concediu mai am dreptul sa efectuez in acest an pe contractual care continua? Va multumesc anticipat.
Va multumesc mult pt. raspunsul prompt. Si inca o intrebare cu care ma confrunt - eu, daca am 2 contracte de munca la acelasi angajator, unul cu program de la 9-12 si cel de-al doilea de la 12-18, pot sa-mi iau concediu doar pe un contract/functie? Mie mi s-a transmis ca nu pot sa fac asa ceva si ca sunt obligat sa-mi iau de pe ambele contracte. De exemplu, eu vreau sa vin la birou de la 9-12, iar de la 12-18 (pe cel de-al doilea contract) sa imi efectuez concediul.