avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu la noul loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu la noul loc de munca

Oameni buni va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi, pareri referitoare la urmatoarea problema pe care-o intampin: din data de 1 august o sa imi schimb locul de munca.
Tinand cont ca la actualul loc de munca nu mi-am luat nicio zi de concediu de odihna aferent acestui an, iar din data de 2 august trebuie sa plec in concediu(am platit bilet de avion, cazare, absolut tot) la noul loc de munca am dreptul sa-mi iau concediu din data de 2 august tinand cont ca din 1 abia incep munca? Am acest drept, e legal?

Multumesc mult!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:16, 7 Iulie 2015
Nu exista o prevedere legala care sa dispuna ca se acorda CO numai dupa o anumita perioada lucrata de la data inceperii activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema cu privire la dreptul la concediu de odihna, dati-mi o idee PAVEL SERBAN MARIUS PAVEL SERBAN MARIUS IN URMA CU DOUA SAPTAMANI AM FOST INVITAT SA PLEC IN GERMANIA LA CUMNATA MEA.MI-AM INTREBAT SEFUL CAND POT SA IMI IAU CO.A SPUS CA NU POATE SA IMI DEA NICI UN ... (vezi toată discuția)
Cerere co refuzata ida_curly ida_curly buna seara! va implor sa ma ajutati! sunt angajata de 6luni intr-o institutie de stat. dupa angajare mi-am planificat co in luna august mi-am cumparat un ... (vezi toată discuția)
Acordare co 2015 pe baza de programare cristi_afrim cristi_afrim -printr-o decizie a dir. general se pot amâna concediile de odihna pe o perioada asa de lunga de 3 luni? - am programat co in luna iulie, am luat bilet de ... (vezi toată discuția)