Daca o societate (furnizor) a emis un Bilet la Ordin pentru o alta societate (Client) si a trimis acest Bilet la Ordin societatii(client) dar acesta la pierdut si nu a mai putut face dovada ca nu a primit bani va rog sa-mi spuneti ce cale legala trebuie urmata de Societatea (client) care a pierdut acest Bilet la ordin?
ori nu inteleg eu ori situatia este inversa, clientul achita furnizorului de regula.
Si unul si celalalt trebuie sa faca dovada platii/ respectiv incasarii sumei datorate.
In caz de pierdere se face o declaratie se merge la banca si dupa un timp banca va declara nulitatea biletului, cam asa stiu ca se procedeaza , mai apoi se poate face plata fara a risca dublararea ei.
Incidenta bancara
ella86
Ce i se poate intamplaunei persoane juridice care intra in incidenta de plata?Acesta isi plateste datoria fata de furnizor cu cash, dar intre timp este citat ... (vezi toată discuția)
Cip
mirunicys
in luna noiembrie am avut un bilet la ordin scadent pe data de 27 .banii i-am depus la ora 12 ,dar biletul a fost tras de dimineata fara ca cineva sa ma anunte ... (vezi toată discuția)