avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... modalitate de completare a cazierului judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

modalitate de completare a cazierului judiciar

Buna ziua

As dori sa aflu ce si cum ]va aparea scris in cazierul judiciar al unui reabilitat de drept in urma unei condamnari la inchisoare cu suspendare sub supraveghere( n.b. termenul de incercare s-a incheiat!).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:31, 7 Iulie 2009
Daca ati indeplinit conditiile impuse in timpul suspendarii executarii pedepsei , iar termenul de incercare s-a implinit , sunti reabilitat de drept. Caziru l ar trebui sa apara curat..
Dupa cum a mentionat colega mai sus , reabilitarea opereaza in temeiul dispozitiilor imperative ale legii , ope legis .
Trebuie doar sa va adresati Serviciului de Cazier Judiciar,Statistica si Evidenta Operativa din cadrul IPJ.

Cazierul dumneavoastra va fi lipsit de mentiuni.
Ultima modificare: Marți, 7 Iulie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
In cazier nu va mai scrie nimic, ati trecut cu bine perioada de incercare si sunteti din nou curat.
Felicitari
Totusi , daca solicitati eliberarea unui cazier si in acesta mai apare mentiunea condamnarii trebuie sa va adresati Comandantului Serviciului de Cazier Judiciar si Statistica si Evidenta Operativa, solicitand radierea condamnarii din cazier....
Exista posibilitatea ca la inceput sa apara condamnarea si apoi sa fie specificat "reabilitat de drept", dar dupa o perioada de timp cazierul sa fie curat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare cazier judiciar moritsu moritsu Buna ziua, Vreau sa ma ajute cineva cu o informatie cu privire la stergerea/reabilitarea cazierului judiciar. La cat timp/perioada se \\"sterge\\" ... (vezi toată discuția)
Cat timp am cazier ? Raaazvy Raaazvy [quot]D.p. 492 - În baza art.385/15 pct.2 lit.d Cod procedură penală, admite recursul declarat de Ministerul Public - Parchetul de pe lângă înalta Curte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare :in cazul unei amenzi penale platita in 2002 olden olden pentru identitate falsa in caz de radiere din cazierul judiciar imi confera dreptul de a fi fondator sau administrator la o societate comerciala, ... (vezi toată discuția)