avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sentinta emisa in Franta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sentinta emisa in Franta

Buna ziua,

As dori sa va supun atentiei urmatoarele: O persoana a avut un accident rutier pe teritoriul Frantei. Din ce am inteles accidentul nefiind grav a platit o amenda de 400 de euro initial si a mai platit si o cautiune de 2000 de euro. Totul s-a terminat cu un proces care a avut loc la inceputul anului 2015. Persoana implicata, cetatean roman, a avut avocat din oficiu. Procesul s-a terminat si nu reuseste sa afle rezultatul. Firma sau biroul de avocati francezi care l-a reprezentat nu ii comunica nimic si el nu stie cum sa stabileasca o legatura cu ei nefiind cunoscator al limbii franceze.
Intrebarea este cum se poate afla rezultatul sentintei? Exista un portal similar cu cel romanesc in Franta? Trebuie efectuate demersuri in scris deoarece nici la adresa nu s-a comunicat nimic.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:33, 10 Iulie 2015
Puteti merge la un traducator autorizat care sa va traduca cererile in limba franceza daca vreti sa trimiteti ceva acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara - mama in strainatate, tatal in romania. Gabi_16 Gabi_16 Buna ziua, Cu deosebit respect am si eu o intrebare: Cum si unde poate fi contestata o decizie a unui Tribunal din Franta care a stabilit marirea pensiei ... (vezi toată discuția)
Cetatenia franceza lalea11 lalea11 Buna, M-am inscris pe form in speranta ca cineva ma poate ajuta cu problema mea. M-am casatorit pe 8 martie 2008, iar sotul meu a primit cetatenia franceza ... (vezi toată discuția)
Citatie-neprezentare Alexandra-C13 Alexandra-C13 am si eu o rugaminte,am primit o citatie de la TRIBUNALUL BUCURESTI in calitate de parat in proces cu directia generala de pasapoarte in calitate de reclamant ... (vezi toată discuția)