In 2013 am vandut masina unui domn.Ne-am dus la un birou de intermedieri cunoscut de dansul,unde am primit acel act de vanzare -cumparere .In ceea ce priveste radierea masinii ni s-a promis ca se va ocupa cel de la firma platind o taxa pentru acest serviciu.A urmat o perioada de acalmie ,noi fiind linistiti ca totul e in ordine pana cand am primit prima amenda pentru rovinieta pe numele meu pentru masina vanduta.Am luat legatura cu domnul respectiv care ne-a anuntat ca a vandut masina unei firme de topo.Am luat legatura cu ei,au platit amenda si au promis ca in timp de 30 de zile rezolva inmatricularea masinii.Din pacate dupa aproape un an de zile ne-am trezit cu alta amenda de rovinieta si iar cauta firma si din nou aceleasi discutii.Intebarea e simpla si astept sfaturii CUM POT SA RADIEZ MASINA???
de la taxe si impozite locale a fost radiata? cine plateste impozitul auto? faceti copii dupa toate actele mergeti la Politie si depuneti o plangere/sesizare, nu trebuia sa acceptai sa platiti amenda pe numele dumneavoastra daca nu mai sunteti proprietarul autoturismului, sa nu cumva sa va incurce aceasta situatie, depuneti si ca CNADR copie a actelor sa vedeti daca reusiti sa nu platiti iarasi amenda pe numele dumneavoastra, in plus este important si daca a fost scris pe spatele talonui instrainarea si daca aveti copie pentru a face dovada.
Mult succes