avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cainele meu a fost omorat de alt caine
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cainele meu a fost omorat de alt caine

Buna ziua!
Cainele meu Chihuahua a fost muscat pe strada de un caine Amstaff fara lesa si botnita,stapanul nu a vrut sa coopereze...dupa 4 zile catelusul meu a decedat.
Am depus plangere la politie si am inteles ca va primi o amenda,insa vreau sa actionez in instanta,pentru ca nu este prima oara cand a omorat caini sau a atacat chiar si oameni.
Ce sanse de castig am daca am doar martori si fisa medicala cu leziunile si tratamentul din acele 4 zile,insa nu am autopsie?
Multumesc.


[Mesaj editat - În forum nu se stabilesc relații profesionale.]
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iulie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:44, 8 Iulie 2015
Pentru clarificarea cauzelor care au condus la decesul cainelui,ar fi indicat sa solicitati document medical de la cabinet de specialitate,document care sa fie analizat impreuna cu celelalte probe/martori pe care intelegeti sa le solicitati in eventuala actionare in judecata a proprietarului cainelui care a muscat cainele dvs
Este de preferat document medico legal care sa ateste cauza decesului,pentru a indeparta posibilitatea invocarii altor factori=varsta,boli,etc
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Catelusa mea a fost atacata de cainele altui proprietar ce pot sa fac alintutza88 alintutza88 Imi duceam catelusa Cane Corso in lesa la casa unde o tin dupa ce am luat-o cu mine intr-o excursie, iar in dreptul magazinului proprietarului cainelui, ... (vezi toată discuția)
Cainele meu a incercat sa ma apere de un agresor, si sunt acuzat ca l-am instigat sa-l atace. DimaDan DimaDan Salut , am si eu o problema. Acum aproximativ 3 saptamani , am iesit cu cainele afara ( o corcitura de amstaff ) este pui are 6-7 luni . In zona blocului ... (vezi toată discuția)