avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire CIM pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire CIM pe perioada determinata

Buna ziua!

Se poate prelungi un contract pe perioada determinata pentru 7 zile? Sau se poate prelungi cu minim o luna?
:)
Cel mai recent răspuns: Mery_Cojocariu , utilizator 19:03, 8 Iulie 2015
Se poate prelungi c.i.m. incheiat pe durata determinata cu orice perioada, o zi , doua zile , 7 zile etc.

Nu exista reglementata nicio durata minima de timp cu care se poate prelungi durata unui c.i.m.
Sigur ca da, se poate prelungi si pentru 7 zile nu trebuie neaparat sa aveti ca prelungire minima o luna.
Atentie insa la prevederile codului muncii care stipuleaza faptul ca "Intre aceleasi parti se pot incheia succesiv cel mult 3 contracte individuale de munca pe durata determinata".

O zi buna,
Maria
Nu confundati prelungirea unui c.i.m. cu incheierea . Textul invocat de dvs nu este aplicabil in speta.
Asa este face referire la incheiere, nu la prelungire, multumesc pentru precizare.

Este totusi de luat in considerare cand se lucreaza cu acest tip de contracte de munca de aceea am precizat aditional subiectului in sine.

Multumesc!
Maria

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea contract determinat tiberiu1976 tiberiu1976 buna ziua ...sunt angajat al operei nationale din 1998 cu contract pe perioada determinata si am peste 15 prelungiri la contract din acel moment . intrebarea ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata prelungit? luminita_gab luminita_gab un contract de munca incheiat pe perioada determinata, poate fi prelungit? in ce conditii? pentru ce perioada! (vezi toată discuția)
Intrebare cim perioada determinata alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Daca am un salariat care a mai fost angajat in perioada 03.05.2012-03.12.2012 ( 7 luni)perioada determinata, dupa care a fost reangajat la noi cu 05.02.2013 ... (vezi toată discuția)