avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Certificat producator
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Certificat producator

daca am 1ha pamant cultivat cu floarea soarelui si o parte din productie vreau sa o vand la o baza de cereale imi trebuie certificat de producator
Cel mai recent răspuns: floreadantes , utilizator 07:09, 10 Iulie 2015
da . dar daca baza de cereale nu va cere foia din caietul de comercelizare care se elibereaza odata cu CP puteti asta inseamna ca vindeti si cumpara la negru.baza de cereale cum face intrarea in firma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri de pe teren luat in arenda androceul1948 androceul1948 Sunt un arendas lucrez circa 20 ha pamant Platesc impozit pe norma de venit Cu imi pot vinde produsele .grau floarea soarelui ,corect? Multumesc (vezi toată discuția)
Export CMan CMan Buna ziua! Am si eu o mare rugaminte la dumneavoastra! Sunt un agricultor si am luat legatura cu o firma germana care doreste sa achizitioneze floarea ... (vezi toată discuția)
Impozitare agricultura androceul1948 androceul1948 Buna ziua, Sunt o persoana fizica lucrez 20 ha pamant ,9 proprietate ,11 in arenda.Am declarat pamantul la APIA si la fisc ,impozitul fiind retinut conform ... (vezi toată discuția)