avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Evidenta contractelor agentie imobiliara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Evidenta contractelor agentie imobiliara

Buna ziua,
Evidenta contractelor (inchiriere, vanzare....) ale unei agentii imobiliare si tine intr-un registru anume? Contractele trebuie declarate in urma incheierii?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Comision contract de intermediere cu agentie imobiliara alexberi alexberi Buna ziua, Sunt cumparatorul unui apartamet si am probleme cu plata comisionului pentru un apartament vizionat prin intermediul unei agentii ... (vezi toată discuția)
Contract vânzare fără agenție imobiliară Sehy91 Sehy91 Buna dimineata. In luna ianuarie, am fost ca sa vedem un apartament, pe care l-am si cumparat pana la urma. Am mers prin agentie imboliara. Un tip, ne-a aratat ... (vezi toată discuția)
Dat in chirie ap fara cf dar cu promisiune de vanzare cumparare si contract de predare primire al ap Volt Volt Buna ziua, Doresc sa dau in chirie un ap de 2 camere prin intermediul unei agentii imobiliare care sa se si ocupe de administrarea acestuia. Doresc de ... (vezi toată discuția)