avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Dat in chirie ap fara CF dar cu promisiune de vanzare ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Dat in chirie ap fara CF dar cu promisiune de vanzare cumparare si contract de predare primire al ap

Buna ziua,

Doresc sa dau in chirie un ap de 2 camere prin intermediul unei agentii imobiliare care sa se si ocupe de administrarea acestuia.

Doresc de asemenea sa declar contractul la Fisc sa platesc taxe.

Ap este intr-un complex nou, dar nu are nici carte funciara si nici certificat energetic.

Mentionez ca am promisiune de vanzare cumparare si contractul de predare primire al apartamentului. Gazul este trecut pe numele meu.

Am sunat la diverse agentii imobiliare dar vad ca parerile sunt impartite:
unii zic ca nu sunt probleme, altii zic ca ba nu se poate declara la anaf din cauza CF-ului sau ca nu pot face contractul de inchiriere fara CF.

Ma poate ajuta cineva cu o parere?

Multumesc!
Cata vreme nu ati incheiat contractul de vanzare, nu ati dobandit dreptul de proprietate asupra apartamentului si prin urmare nu aveti dreptul sa il inchiriati.
Buna ziua! Ați aflat ce se poate face și dacă apartamentul poate fi închiriat ? Ma confrunt cu aceeași problema . Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat: cumparare apartament iroxana iroxana Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament construit nou care este cumparat nu direct de la constructor ci de la un anume investitor printr-o agetie imobiliara ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament gabi23242730 gabi23242730 Buna ziua, Urmeaza sa vand um ap., astazi merg la notar pt. blocarea si scoaterea cartii funciare. Intrebarea mea este daca sunt obligat sa ii las actele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutați cu câteva întrebări legate ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua, va rog sa ma ajutați cu câteva întrebări legate de închirierea unei proprietăți unor refugiați din Ucraina prin programul 50/20 Am pus un ... (vezi toată discuția)