avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Anul trecut in iunie prin intermediul unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Anul trecut in iunie prin intermediul unei agentii ...

Buna seara. Anul trecut in iunie prin intermediul unei agentii imobiliare am semnat o promisiune de contract de vanzare cumparare pentru un apartament in constructie . Am platit avans 6000 de euro. In contract sta ca CF.ul va iesi in aprilie anul curent, cand intentionam sa depun actele la banca pentru un crediti ipotecar. Vecinii din bloc care au platit integral au primit deja de doua saptamani CF-ul, eu nu. Agentul imobiliar mi-a spus ca nu a iesit inca CF-ul de la apartamentul meu.. Poate fi adevarat? Nu impreuna ies CF-urile de la un bloc nou construit? Ma tem sa nu fie o inselaciune la mijloc, Ce sugerati sa fac?
Ultima modificare: Marți, 3 August 2021
tczirmayagnes, utilizator
Cel mai recent răspuns: tczirmayagnes , utilizator 10:03, 4 August 2021
Ba da, teoretic dupa ce se primeste procesul verbal de receptie finala si se procedeaza la intabularea cladirii, se procedeaza la apartamentarea cladirii in toate unitatile individuale rezultate (desi teoretic este posibil ca apartamentarea sa se faca in etape, pe anumite parti ale cladirii, in practica nu am intalnit asta niciodata). Cand se solutioneaza cererea de apartamentare a cladirii se creeaza toate unitatile individuale simultan (si ies extrase de carte funciara de informare pentru toate acestea).
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare avans cumparare apartament xterd xterd Buna ziua! Acum mai bine de trei saptamani am fost cu o agenta imobiliara sa vad un apartament. Mi-a placut apartamentul, pozitia, doar ca apartamentul se ... (vezi toată discuția)
Intabulare spatii comune condominium ? turbo20010 turbo20010 Salut. De curand am cumparat un apartament, iar in contract scria asa : \"Se vinde dreptul de proprietate pentru : - apartamentul nr. 5, situat in ... (vezi toată discuția)
Plata integrala apartament in baza unei promisiuni + litigiu, ce riscuri sunt? George1956 George1956 Doresc sa achizitionez un apartament cu plata integrala care nu are CF inca, acesta fiind preconizat sa iasa in iunie-iulie (din ce zicea agentul de ... (vezi toată discuția)