avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept civil - promisiune bilaterala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept civil - promisiune bilaterala

Am incheiat o promisiune bilaterala in anul 2008 cu o persona fizica privind vanzarea cumpararea unui teren extravilan, in calitate de promitent cumparator am platit pretul integral ptr teren, lucru stipulat in promiisiune. La data stabilita ptr incheierea contractului nu s-a mai incheiat din culpa promitentului vanzator. Nu am clauza care sa spuna sa-mi restituie pretul platit. De atunci nu am mai facut nimic in acest sens, din 2008. Intrebarea este, este tarziu sa ma adresez instantelor de judecata sa-mi fie restituita suma platita? Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns edificator.
Ultima modificare: Joi, 9 Iulie 2015
anielaelena, utilizator
Cel mai recent răspuns: anielaelena , utilizator 13:31, 9 Iulie 2015
nu stie nimeni?????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara !va rog frumos sa ma ajutați cu un sfat .În toamna ... RobertaEdith RobertaEdith Buna seara !Va rog frumos sa ma ajutați cu un sfat .În toamna anului trecut am cumpărat o casa cu teren intravilan de 7300 mp + 1700 mp extravilan acesta ... (vezi toată discuția)
Modificare preț apartament într-un imobil în construcție. este normal să mi se ceară bani în plus față de prețul din antecontract? stelianmarian stelianmarian Buna. Cu cateva luni in urma am semnat un antecontract pentru un apartament si am platit in avans cu bani cash tot apartamentul. S-a calculat contravaloarea in ... (vezi toată discuția)
Nerespectare promisiune de vanzare imobil Liviu V. Liviu V. In ce conditii nu mai produce efecte o promisiune de vanzare? A fost incheiata o astfel de promisiune prin care vanzatorul se obliga sa predea apartamentul ... (vezi toată discuția)