avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare program de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare program de lucru

Va rog sa-mi spuneti daca un salariat este anuntat prin decizie interna ca programul de munca stabilit initial in contractul de munca de 8 ore zilnic se modifica la un program de 12 ore pe tura, trebuie sa intocmesc un act aditional la contract, si daca pot sa fac modificarea fara acordul salariatului.
Cel mai recent răspuns: diana102030 , utilizator 08:13, 10 Iulie 2015
programul de lucru se stabileşte prin regulamentul intern
Care este durata timpului de munca mentionat in c.i.m.?
conform CCm 8 ore/zi si 40 ore/saptamana
Prin urmare, modificarea acestuia trebuie facuta prin act aditional la c.i.m.
Multumesc de raspunsul prompt.Conform codului muncii la articolul 17 trebuie incheiat act aditional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru cristinasergiu cristinasergiu vreau sa stiu cum se poate face ca programul de lucru sa fie de 9 ore , cu pauza de masa de 1 ora inclusa ? Trebuie specificat in contractyul individual de ... (vezi toată discuția)
Modificare program de lucru radu alexandru 40 radu alexandru 40 Sunt angajat cu CIM. Durata muncii 8 ore /zi.Programul de munca nu este mentionat in CIM , ci doar faptul ca [b]\\\\"[i]Programul de munca se poate modifica in ... (vezi toată discuția)
Ora de incepere si sfarsit a programului de lucru max36 max36 Am fost anuntat ca incepand de Luni programul de lucru se schimba din 8 ore/zi in 12 ore cu 36 liber,,ora de incepere a programului fiind 16.00 si cea de ... (vezi toată discuția)