avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cheltuielil de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cheltuielil de judecata

buna ziua.
in cazul in care ai castigat procesele la judecatorie, la tribunal si la curtea de apel mi se plateste cheltuieli de judecata pentru fiecare instanta in parte sau numai pentru prima/ultima instanta.
multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:00, 9 Iulie 2015
pentru fiecare etapa a instanţei dacă aţi avut cheltuieli vi se plătesc, dacă le cerţi.
Partea care a pierdut procesul este obligata sa va plateasca toate taxele judicare de timbru , in toate fazele procesuale,fond,apel,recurs, la cererea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata/actiune separata elisa47 elisa47 Buna ziua, Am o rugaminte la voi, daca puteti sa ma ajutati. Este vorba despre un dosar castigat in anul 2009.In prima faza procesuala in anul 2004 am ... (vezi toată discuția)
Venituri modeste si taxa judiciara de timbru ioanandrei ioanandrei Va rog , o lamurire: 1. Cauza evaluabila in bani. Instanta de fond : TRIBUNALUL. RECLAMANTA plateste TAXA JUDICIARA DE TIMBRU la valoarea declarata . Pierde ... (vezi toată discuția)
De ce nu pot recupera in apel cheltuielile de judecata efectuate la fond? tory_bei tory_bei Am avut un proces la tribunal in calitate de parat pe care l-am pierdut. Am facut apel la curtea de apel si am castigat definitiv. Avocatul m-a taxat de doua ... (vezi toată discuția)