avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ramanere in indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ramanere in indiviziune

In cazul in care mostenitorii nu se inteleg intre ei se pot desparte in 2 grupuri?Adica cei care se inteleg sa ramana in indiviziune,iar cei care nu se inteleg sa le imparta istanta cota parte care li se cuvine.
Referitor la cei care se inteleg ,daca raman in indiviziune mai participa la plata expertilor?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:53, 15 Iulie 2015
Istanta va aprecia in mod concret si cu privire la partaj si cu privire la plata expertilor. Cum se va imparti atat proprietatea cat si onorariul expertilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ce presupune un cadastru pentru partaj? cristianoT cristianoT Sunt proprietar al unei case cu coproprietate in indiviziune cu vecinul meu. Eu doresc sa vand partea mea din casa iar in urma realizarii unui antecontract de ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune bebelush1900 bebelush1900 Sintem mai multi frati care am mostenit citeva loturi de pamint de la parintii care au decedat. Doi dintre frati nu vor sa participe la iesirea din indiviziune ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune ovi961 ovi961 O zi buna va doresc! Am o serie de intrbari referitoare la iesirea din indiviziune. Dar mai intii povestea pe scurt. Mama mea impreuna cu fratele ei au ... (vezi toată discuția)