Tatal meu a decedat in data de 27.05.2015. Garsoniera in care a locuit pana in momentul decesului se afla in proprietatea sa personala dar si a mamei mele. Parintii mei sunt divortati in acest moment aproximativ din anul 1996. În anul 1992 cand garsoniera a fost achizitionata de tatal meu prin cumparare, pe contract este trecut numele amandurora. De 8 ani de zile tata a avut o relatie de concubinaj cu numita X, concubinaj intrerupt de numeroasele lor despartiri si diverse plecari ale dumneai prin strainatate. Din concubinajul lor nu au rezultat copii, bunurile din locuinta au fost achizitionate doar de tata. In momentul in care tata a fost internat in spital din cauza afectiuninilor medicale de care suferea, ei erau deja despartiti iar de 2 luni. Atunci dumneai a profitat de ocazie cand tata a ajuns la stadiul de muribund inconstient, l-a externat cu o zi inainte de a muri fara sa ne anunte ptr. ca dumneaei stia ca daca va muri tata in spital nu il va putea externa ea si astfel nu isi mai putea face intrarea in locuinta tatalui meu (eu stiu ca doar membrii familiei au dreptul legal de a ridica de la morga corpul decedatului). Dupa ce tatal meu a decedat la domiciliu, susnumita a chemat un medic care a efectuat autopsia la fata locului (conform declaratiei sale), nicidecum la morga unui spital (or acest lucru nu constituie o profanare de cadavru?) . Abia dupa ce a declarat la Starea Civila decesul tatalui am fost anuntati sa participam la inmormantare. Cheltuielile de inmormantare au fost acoperite de suma pusa la dispozitie ca donatie de fostul loc de munca al tatalui, ea doar facand uz de bani ptr. procurarea celor crestinesti ptr. inmormantare. Mentionez ca si-a însusit actele de proprietate ale locuintei, cheile, rovigneta si Cartea tehnica a masinii pe care a detinut-o tatal meu si Certificatul de Deces al tatalui meu refuzând sa ni-l puna la dispozitie pentru inceperea procedurilor de dezbatere succesorala, urland ca si ea are dreptul de proprietate in locuinta, dar eu cunosc faptul ca nu indeplineste nici o calitate legala pentru a-si revendica drepturi care nu i se cuvin.
Mentionez ca a sustras cardul bancar al tatalui si a golit contul bancar (deschis la o sucursala BCR) dupa moartea acestuia.
Ajutorul de inmormantare a fost ridicat de ea de la Casa Judeteana de Pensii declarand ca decedatul nu a fost casatorit si nu are alte rude, dar nu ma intereseaza acesti bani. Intre timp noi am inceput procedura de dezbatere succesorala, am scos duplicat de pe contractul de proprietate al casei si de pe Certificatul de deces al tatalui meu, dar REFUZA sa paraseasca locuinta invocandu-si tot felul de drepturi inventate. Intre timp a golit locuinta de mobila aducand in schimb o mobila veche, deteriorata sustinanand ca mobila care a fost in casa a fost cumparata de ea pentru care nu detine documente care sa dovedeasca spusele ei, a sustras si aparatura electronica si alte obiecte pentru care nu isi dovedi proprietatea asupra acestora. Domnia sa tot isi aduna martori mincinosi care sustin abosult orice inventeaza dumneaei.
Intrebarile sunt: 1. Daca nu isi poate dovedi prin documente dreptul de proprietate asupra bunurilor despre care sustine ca sunt ale ei ci are doar matori care sustin asta, ce drepturi are?
2. Ce acuzatii ii pot aduce in Plangerea pe care am s-o depun la Sectia de Politie? (1. furt,2. tentativa de furt,3. declaratii mincinoase4. ocupare abuziva a imobilului aflat în proprietatea personala a parintilor mei). Multumesc!:(
Cel mai recent răspuns:
Selina79 , utilizator
20:06, 31 August 2015