avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Refuz al doctorului de familie !!!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Refuz al doctorului de familie !!!

O batrana de 86 de ani greseste facand o plangere la Politia din sat impotriva doctorului de familie din acea localitate! Drept pt care nu i s-au acceptat actele, dosarul medical, deci nu beneficiaza de 2 ani de minimum de servicii medicale, cardul i-a fost activat prin bunavointa celor de la spitalul de urgenta Galati dupa ce si-a rupt mana si soldul !
Sunt ferm convins ca este cel putin un abuz, imi precizati , va rog, cum il pot determina pe dl. doctor sa ii accepte dosarul ? Bineinteles ca sunt romana, ma asez in genunchi ca sa ii ierte senilitatea, sincer, da ? Va multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 08:23, 10 Iulie 2015
cred ca puteti incepe cu o sesizare la colegiul medicilor si una la ministerul sanatatii.
cu stima, cassy

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operație cu urmări deosebit de grave. este, sau nu, malpraxis? dany_tl76 dany_tl76 Va rog sa imi spuneti daca este sau nu malpraxis : Pentru ca doctorii incearca sa se acopere unul pe altul si raspund: ca nu intruneste conditiile de ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare concediu medical pentru un pacient cu cancer andry12 andry12 Buna ziua. Va cer ajutorul intrucat am ajuns la disperare cu doctorii din Romania si nu mai stiu la cine sa apelez si cum se aplica legea in tara ... (vezi toată discuția)
In ce conditii poate fi atacat contractul de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere? jlvera jlvera Buna ziua, La Multi Ani tuturor, Va rog poate puteti sa ma lamuriti intr-o problema: Tatal meu are o amanta (nu stiu daca sunt casatoriti). El mi-a ... (vezi toată discuția)