avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Patrimoniu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Patrimoniu?

Buna seara! Va rog f mult sa-mi spuneti si mie daca Bdul Pache Protopopescu face parte din patrimoniu?
Mii de multumiri!
Cel mai recent răspuns: ContSters234338 , utilizator 22:27, 13 Iulie 2015
toate bunurile care nu fac parte din patrimonii private fac parte din patrimoniul public al statului prin diferite institutii ale sale.
cu stima, cassy
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2015
cassy, utilizator
Multumesc f mult pt raspuns dat!
Va rog f mult sa mai imi raspundeti la o intrebare si anume : am inteles de la cei din cadrul Primariei Bucuresti ca istoric de artera si numar postal inseamna strada propriu-zisa si nr casei,dar nu inteleg de ce pe hartia pe care am primit-o imi cere asa ceva pt ca tot pe aceeasi foaie este specificata strada+nr imobilului pe care vor sa-l cumpere parintii.Adica...trebuie sa primesc de la Directia Patrimoniu istoric de artera si nr postal pt a se putea incheia contractul de vanzare-cumparare.Pai daca aceasta strada+nr sunt deja specificate culmea,pa aceeasi foaie ce sa mai aflu.Chiar si notara stie numele+nm imobilului atunci de ce mai trebuie?Si culmea culmilor este ca stammmmm f mult dupa hartia aceasta de la Patrimoniu,deja a trecut luna si s-a facut reprogramare iar la notara...Mii de multumiri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate teren cu casa curte sector 1 bucuresti mica_lu mica_lu Buna ziua, Am urmatoarea situatie: in 1986 parintii mei au cumparat o casa la curte - un teren de 600 m s-a impartit pe jumatate, 300 m revenind parintilor ... (vezi toată discuția)
Drept de preemtiune al primariei la o cladire care nu e istorica Nyykk Nyykk Buna ziua, vreau sa vand un apartament intr-un bloc turn cu 10 etaje construit in 1973, si mi se solicita sa depun o gramada de acte la Directia Pentru Cultura ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil monument istoric vs drept preemtiune micha69 micha69 Buna ziua! Am o mare nelamurire: in 2002 am cumparat parte dintr-un imobil (mai exact parterul) printr-un contract de vanzare cumparare la notariat. ... (vezi toată discuția)