avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cumparare bitcoin pe firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cumparare bitcoin pe firma

Buna ziua.

Cred ca subiectul in cauza nu este inca legiferat in tara noastra, dar poate cineva ma poate ajuta cu o informatie.

As dori sa stiu ce conditii ar trebui sa indeplinesc pentru a cumpara bitcoin cu banii firmei. Procedura de transfer a banilor e simpla - din contul firmei in contul altei banci din Slovenia, dar nu stiu cum ar trebui justificata, poate fi considerata un fel de investitite?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:48, 10 Iulie 2015
Desigur, este ca o depunere la banca, un depozit, o investitie. Contabil nu aveti la firma?
Multumesc pentru raspuns.

Este o firma mica, doamna care se ocupa de contabilitate are o anumita varsta si mi-e oarecum frica sa discut acest subiect cu dansa :)

Presupun ca odata transformati in BTC/alte modene virtuale traseul banilor va fi pierdut :)
Indiferent cat de frica va este sa discutati cu doamna, tot prin dansa trece operatiunea, fapt pentru care discutia este inevitabila, iar daca chiar nu se pricepe (prin absurd), puteti apela la serviciile unui expert. Este o operatiune simpla, nimic complicat dpdv contabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaziune fiscala pe motive ciudate!!! cipri2014 cipri2014 s-a dispus urmarirea penala ... retinandu-se in sarcina acestuia ca in perioada x-y a obtinut din efectuarea unor tranzactii cu cetateni chinezi venituri in ... (vezi toată discuția)
Online business Brudici Brudici Salut. Impreuna cu un prieten as vrea sa deschid un website international de intermediere/vanzare/cumparare de bunuri virtuale. Am intrebari in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Firma web development, posibilitate de facturare persoana fizica ue sau non-ue Mrpu Mrpu Buna, Doresca sa aflu mai multe informatii despre posibilitatea facturarii persoanelor fizice aflate in UE sau non-UE. Eu ofer servicii de web ... (vezi toată discuția)