Daca unul dintre soferi are pretentii de despagubire, acesta trebuie sa se adreseze asiguratorului RCA al celeilalte parti implicate in accident.
Documentul de introducere in reparatie se poate obtine de la asiguratorul propriu RCA sau CASCO. In cazul in care unul dintre soferi are pretentii de despagubire, documentul se obtine de la asiguratorul RCA al celuilalt sofer implicat in accident.
Dreptul la despagubire in baza asigurarii RCA a celuilalt vehicul implicat va fi stabilit de catre asiguratorul acestuia, in baza informatiilor mentionate in formularul de constatare amiabila si a oricaror mijloace de proba.
Buna ziua,
Si in cazul in care cealalta masina este inmatriculata in strainatate se poate incheia constatarea amiabila de accident. In acest caz se identifica corespondentul din Romania al asiguratorului extern, prin solicitarea informatiilor de la BAAR, asa cum specifica si colegul in raspunsul dumnealui. Dupa ce obtineti aceasta informatie va prezentati la asigurator in vederea constatarii daunelor.
Accident
diana_76
am avut un accident, fara victime, si terbuie sa mergem la asiguratorul RCA pentru o intelegere amiabila. Nu ma consider vinovata, intrucat conducatorul ... (vezi toată discuția)
Polita rca
Baloiu
Intre mine si fratele meu a avut loc o tamponare usoara vinovat fiind el. Am incheiat o constatare amiabila, fratele dandu-mi rca-ul lui. Mergand la compania ... (vezi toată discuția)