avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratii CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratii CAS

Buna ziua,

Pentru un dosar de pensionare nu s-au gasit,spun cei de la ITM declaratiile de CAS din 2001.Nu mai retin care erau legile la vremea aceea,si nu stiu ce sa fac in continuare,ce legatura au cu dosarul.


Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 26 Septembrie 2015
Mergeti la ei si intrebati cum puteti rezolva. Poate e de ajuns sa duceti copii de pe acele declaratii/state de salarii de la angajator prin care sa dovediti ca s-au facut platile la cas pentru acele luni.
Buna ziua,

Multumesc pentru raspuns. Problema este ca patronii sunt in alta tara acum si documentele nu stiu unde sunt. Deci nu stiu unde trebuie sa merg.


Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Septembrie 2015
george-neagu, moderator
ITM-ul nu are nicio legatura cu declaratiile de CAS.

Solicitati ITM-ului sa va confirme daca odata cu depunerea statelor de plata de catre angajator s-a depus si copii de pe ordinele de plata a contributiilor sociale, iar in caz afirmativ sa va puna la dispozitie copii de pe aceste ordine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca neinregistrat lioara44 lioara44 Buna seara .La finele anului trecut am solicitat ITM-ului un extras din revisal fiind angajata unui cabinet medical cu 4 ore.Contractul de munca cu respectivul ... (vezi toată discuția)
Neplata contributiilor ptr. angajati la itm,cas, casa de pensii, somaj,etc. copacelinflorit copacelinflorit Buna ziua, am vrea sa ne lamuriti si sa ne indrumati cum sa aflam daca patronul nostru ne-a inregistrat cartile de munca si daca a platit toate contributiile ... (vezi toată discuția)
Carte de munca-inregistrari janpopa janpopa In perioada mai 1994-august 2000 am fost angajat al unui SRL , iar din septembrie2000 pana in octombrie 2001,am lucrat in sectorul bugetar, apoi din noiembrie ... (vezi toată discuția)