avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... intrebari ferma de porcine
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

intrebari ferma de porcine

Buna ziua,
eu in prezent detin mai multe animale si tot citind am inteles ca pentru a accesa fonduri europene este nevoie de un SRL , PFA, etc ..si sunt anumite criterii , avantaje si dezanataje la fiecare .
Eu de exemplu cresc porcii in sistem semi deschis , adica am inchis un teren de 5000 mp cu gard electric si am dat drumu la 20 de porci :frantic: ...
Acum daca doresc sa trec animalele pe firma am nevoie de anumite autorizatii , nu e ca in sistem gospodaresc ...
exemplu este autorizatia de mediu .... cum pot eu sa culeg dejectiile de la porci daca ei sunt in sistem semi deschis ? ca si persoana fizica nu este nici o problema, nu trebuie nici un fel de autorizatie sau aviz de mediu pentru a creste 20 de porci in sistem gospodaresc .... insa ca si SC se schimba problema .
de miros cu vecinii nu am probleme pt ca este undeva pe camp la cel putin 3km de urmatoarea casa si acel teren este pasune .
Care este defapt solutia pentru a trece animalele pe firma pentru a putea accesa fonduri europene si de ce avize este nevoie in acest caz ?

multumesc
sergiu
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 23:34, 25 Iulie 2015
nu imi raspunde nimeni ? ... cred ca nu mai e asa populat site ul :)
Raspunsul il puteti obtine la oficiul judetean al AFIR, ei cunosc toate aceste probleme si cum se pot rezolva, ce anume doriti sa faceti in continuare?....toate indrumarile le puteti vedea si daca urmariti site AFIR sunt explicate cam toate cate va intereseaza...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directia de sanatate publica din judet, sesizata,nu reactioneaza. ce fac? Hauti Hauti Iata sesizarea. Catre DIRECTIA DE SANATATE PUBLICA MEHEDINTI Ordinul Ministerului Sănătății nr. 119/2014 pentru aprobarea Normelor de igienă şi ... (vezi toată discuția)
As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile, si as dori ajutor cu urmatoarele nelamuriri: inchiriez2012 inchiriez2012 As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile...este posibil???Mentionez ca detin ca detin un teren de 800mp si o cladire de 200mp utili. ... (vezi toată discuția)
Pot deschide o spalatorie in oras? rodica cormos rodica cormos Nu stiu daca am accesat bine sectiunea \\\"Societati comerciale\\\". Intentionam sa deschidem o spalatorie in oras si cineva care tocmai si-a deschis o ... (vezi toată discuția)