avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cotizatii sindicat folosite pentru organizarea de mese ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cotizatii sindicat folosite pentru organizarea de mese festive

Este legal ca banii proveniti din cotizatiile membrilor de sindicat sa fie folositi pentru organizarea de mese festive ( petreceri de Craciun, petreceri de Ziua femeii)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:47, 11 Iulie 2015
Fireste, nu.
Exista si aceasta posibilitate. Insa Adunarea Generala este cea care aproba executia bugetara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotizatie loredanaana loredanaana Buna ziua, as dori sa ma lamuriti intr-o problema, in cazul in care am cotizat aproximativ 5 ani la un anume sindicat pentru a-mi apara drepturile (de ex. in ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese/incompatibilitate mlarisa mlarisa Buna seara! Va rog , cine este in masura sa-mi raspunda la o intrebare? Exista vreun conflict de interese/incompatibilitate in cadrul unei organizatii ... (vezi toată discuția)
Reprezentare la adunarea generala a asociatie de proprietari anonim281986 anonim281986 Buna ziua! Am participat la o sedinta convocata de catre 3 proprietari membri ai asociatiei, sedinta pentru care au intocmit un singur convocator in care ... (vezi toată discuția)