avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie

Buna ziua, am iesit la pensie de varsta din minerit la 45 ani. Intre timp am mai prestat munca ca si asistent personal cu angajare la primarie inca un an. Pot depune actele sa mi se adauge vechimea si recalcularea pensiei de varsta?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:19, 11 Iulie 2015
Puteti oricand sa mergeti la Casa de Pensii si sa solicitati recalcularea pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei pentru stagiile realizate dupa pensionare afi1956 afi1956 Intrebare simpla si sper clara.La 52 ani, in anul 2008 am iesit la pensie, beneficiind de gr.I .Dupa un timp m-am angajat cu carte de munca la privat . Pot ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie la adaugarea stagiilor de cotizare angela06 angela06 Sunt pensionara, la limita de varsta, din aprilie 2010, dar inca lucrez (cumul pensie-salariu). As dori sa adaug la vechimea luata in calcul la pensionare si ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie militara vasile_o54 vasile_o54 Daca am iesit anticipat la pensie(din armata) in 2001 cu vechime completa dar la varsta de 47 de ani, acum cand am 57 de ani, nu pot cere recalcularea pentru ... (vezi toată discuția)