Buna ziua. Azi am vazut si eu fisa postului meu si vroiam sa va intreb daca este ok si din punctul dvs de vedere.
Eu ocup functia de Administrator Retea si sunt subordonat conducatorului OFiciului de calcul. Asta reiese din fisa.
Mai departe printre atributiunile care imi revin mai este si..... asigurarea si punerea in functiune a iluminatului din cadrul firmei, asigurarea functionarii liniilor tehnologice si punerea lor in functionare. Repararea automatizarilor....etc...
Astea nu ar fi trebuit sa fie pe fisa unui electricain sau a unui inginer, electronist, automatist....etc.? Din cate stiu eu un Administrator de retea nu are voie sa lucreze cu curenti mai mari de 12 V. Eu nu am pregatire de electrician si nici nu stiu nimic despre curentul alternativ. Din moment ce sunt din cadrul Oficiului de calcul.... nu vad cum ar trebui sa schimb becuri sau sa ma apuc acum sa montez noi linii de iluminat sau sa imi bag mainile intr-o linie tehnologica.
Ce parere aveti de aceasta fisa? Vi se pare legala si normala? Precizez ca nu sunt nici inginer.
Va multumesc. Am sa incerc sa revin cu intreaga fisa, mai ales cu ultimul paragraf care este.... foarte interesant.
Fisa post
ContSters66930
As dori sa stiu cat de legala este urmatoarea formulare:
\"Din dispozitia sefului nemijlocit sau a conducerii societatii, executa si alte sarcini, in ... (vezi toată discuția)