avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract de imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract de imprumut

Buna ziua,

Am semnat un contract de imprumut cu o firma de ipprumuturi gen Provident.
Pe contract la parti scrie un nume si la finalul contractului scrie alt nume.
Este valid contractul in acest caz?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:57, 12 Iulie 2015
Teddz84 a scris:

Pe contract la parti scrie un nume si la finalul contractului scrie alt nume.

Legal ,la parti trebuie sa existe precizate 2 persoane firma de imprumut si perosana imprumutata
Daca documentul contine toate cerintele legal prevazute,daca este inregistrat,stampilat si semnat de catre parti,acesta este valid

Și dacă ar fi nul, ar trebui oricum sa dati banii înapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită bună ziua, mama mea a fost înșelată de ... liverbird liverbird Executare silită Bună ziua, mama mea a fost înșelată de un infractor și a contractat în decembrie 2019 un împrumut la Provident, banii dându-i ... (vezi toată discuția)
Imprumut ifn fals tmsc tmsc Buna ziua. Am o problema putin mai complicata in legatura cu un asa-zis imprumut la Provident. Acum vreo 2 saptamani m-am trezit acasa cu un plic de la o ... (vezi toată discuția)
P.j. poate sa imprumuta bani de la o p. f. fara contract de imprumut ? Stefbudh Stefbudh Imi cer scuze sunt italian nu vorbesc bine! Am împrumutat bani unei firmei SRL ! Acuma vreu sa am bani înapoi dar nu mae găsesc Pe contractele de imprumut ! ... (vezi toată discuția)