avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violare de intimitate sau corespondenta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violare de intimitate sau corespondenta

este vioalre de intimitate sau de corespondenta faptul ca intra in contul de facebook al sotiei in conditiile cand sunt impreuna iar contul este facut de sot?
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 11:55, 13 Iulie 2015
se pare ca nu, desi mie mi se pare o aberatie. dar poate primiti vreun raspuns mai explicit de la vreun coforumist specializat in asa ceva.
cu stima cassy.
Ultima modificare: Luni, 13 Iulie 2015
cassy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disciplina financiara si erorile legii 70/2015 stefanpopovici stefanpopovici Buna ziua, Nu credeam ca voi ajunge sa devin victima erorilor legislatiei romanesti. In luna februarie 2015 am fost solicitat de tatal meu sa-l ajut cu o ... (vezi toată discuția)
Acces neautorizat cont email deeaa5 deeaa5 Buna ziua, Prietena actuala a fostului meu prieten se pare ca ne urmareste, pe mine si pe sotul meu. Nu mai povestesc toate prostiile pe care le face femeia ... (vezi toată discuția)
Intampinare si cerere suspendare judecata studladr studladr Buna seara! Fostul angajator m-a actionat in instanta pentru recuperarea unui debit - cere obligarea la plata. Am discutat cu el si a fost de acord sa ... (vezi toată discuția)