avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... urgent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

urgent

ptr o persoana care are decizia de la comisia de expertiza cu gr.3, i-am facut incetare cim, dar tb sa anunt casa de pensii sa il puna in drepturi sau o alta procedura ?
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 13:12, 8 Iulie 2009
Gr.3 ii da persoanei in cauza dreptul la munca 4 ore, dar nu-l obliga sa munceasca. Din punctul meu de vedere nu trebuie sa anuntati nimic la casa de pensii.
Dar in ce situatii tb anuntata Casa de pensie?
In urma expertizei medicala a primit o incadrare in gradul 3 de invaliditate.
Aceasat ii da dreptul salariatului sa solicite pensie de invaliditate, urmana sa depuna dosar la CAsa de pensii.
Daca a inectat contractul de munca cu dvs, va trebui sa se ocupe singur de dosar, dar ar fi frumos sa-l indrumati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate gradul iii 51971 51971 Buna seara.Astazi am fost la comisia de sector si am inaintat dosarul pentru pensie de invaliditate gradul III. Daca dosarul va fi aprobat care sunt primii ... (vezi toată discuția)
Grad 3 - urgent eujad eujad am un salariat care a adus de la comisia de expertiza decizia de invaliditate grad 3. Acesta nu mai doreste sa lucreze cu 4 ore /zi. Ce tb sa fac: 1. Sa imi ... (vezi toată discuția)
Decizie incap.m-ca gr.3 in preaviz puideurs puideurs Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti, ca de atitea alte dati, in urmatoarea situatie: am un angajat care a primit decizia de disponibilizare; dupa citeva zile de ... (vezi toată discuția)