avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PV de contraventie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PV de contraventie

daca PV este completat cu datele unui CI expirat , poate fi contestat ???sau se poate considera nul ???
Ultima modificare: Luni, 13 Iulie 2015
nesecret33, utilizator
Cel mai recent răspuns: nesecret33 , utilizator 09:02, 13 Iulie 2015
CNP-ul si adresa nu expira niciodata, prin urmare motivul invocat nu are sustinere in eventualitatea unei contestari a pv.
si cred ca nu poate fi contestat in in alt jud decat cel in care s-a intocmit !?!?!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date eronate pe pv (serie si numar ci, adresa, etc) pgmforever pgmforever Buna ziua. Am fost depistat de aparatul radar circuland peste viteza legala si am primit amenda si puncte de penalizare. Procesul verbal intocmit de politist ... (vezi toată discuția)
Polițistul de la rutieră nu a completat și cnp-ul meu în procesul verbal. este vreo șansă ca, în urma contestației, procesul verbal să fie anulat? AngelinaNovac. AngelinaNovac. Buna ziua, am o intrebare legata de un proces verbal fara cnp. In data de 29.10 am fost oprită de un polițist de la brigada rutieră pentru viteza. Am ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala politia comunitara se7en se7en Pe data de 27 decembrie am primit prin posta un proces verbal de la Politia Comunitara Brasov cum ca am fost surprins circuland pe un mijloc de transport in ... (vezi toată discuția)