avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Referat, note justificative
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Referat, note justificative

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire : este vre-o legataura intre data intocmirii referatului , notelor justificative si data postarii pe SEAP (in prima faza pentru verificarea documentatiei de catre ANRMAP) ? Mai explicit : daca referatul si notele justificative au fost facute in iunie (cursul euro bnr a fost luat in data respectiva ) si postarea in SEAP se face in iulie este vre-o problema?
Nu este nicio problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comanda donigao donigao Buna ziua, In ce conditii o autoritate contractanta poate face o achizitie pe baza de comanda? Aceasta optiune este conditionata valoric sau/si de natura ... (vezi toată discuția)
Achizitia directa este sau nu divizare contract? dancantemir dancantemir cumparare directa studiu fezabilitate -obiectiv de investitii \\"1\\"-29.000 euro cumparare directa studiu fezabilitate- obiectiv de investitii ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa seap-solicitare explicatii de la un tert gabrielspp gabrielspp Sunt autoritate contractanta.Dupa ce am achizitionat un produs din catalogul electronic SEAP de la un operator economic X,dupa o ora primesc de la un alt ... (vezi toată discuția)