avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara pentru un copil care s-a casatorit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara pentru un copil care s-a casatorit si are la randul lui copil

Sotul meu ii plateste fiicei din prima casatorie pensie alimentara desi aceasta s-a casatorit si are si un copil. Mentionez ca are 20 de ani si a amanat cursurile de la facultate pentru nasterea copilului. In aceste conditii se poate sista pensia alimentara? Daca da, cum trebuie sa procedam?

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara, fac.particulara mariana1956h mariana1956h In conditiile in care copilul este student la o facultate cu taxa, trebuie sa se plateasca pensie alimentara?? Mentionez ca persoana a primit instiintarea ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara anditaru anditaru daca dupa pronuntarea divortului,sotia nu vrea sa ceara pensie alimentara pt.copilul de 15 ani care i-a fost incredintat spre crestere ei,statul ma poate ... (vezi toată discuția)
Pensie dupa 18 ani pentru studii la fara frecventa meteorarlg meteorarlg Buna seara. Am si eu o problema. Sotul meu a mai fost casatorit si are un fiu care in mai anul viitor implineste 18 ani. Din toamna acestui an scolar a facut ... (vezi toată discuția)