avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara, fac.particulara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara, fac.particulara

In conditiile in care copilul este student la o facultate cu taxa, trebuie sa se plateasca pensie alimentara?? Mentionez ca persoana a primit instiintarea precum ca este student copilul din prima casatorie prin luna februarie a anului 2005, desi cursurile universitare incepusera in octombrie 2004.
Cel mai recent răspuns: dianab2000 , utilizator 16:02, 15 Mai 2006
din cate stiu eu pensia alimentara se plateste in timpul studiilor superioare numai daca se urmeaza cursurile unei facultati de stat, indiferent ca sunt cu taxa sau fara taxa.
Eu stiu ca indiferent de forma de invatamant se plateste pensie alimentara.
da, ma scuzi, am raspuns aiurea. se plateste pensia de intretinere.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot primi pensie alimentara daca am intrerupt un an studile? mario.m mario.m Pot sa mai primesc pensie alimentara daca am intrerupt un an studile(dintre clasa aXII-a si facultate)? Deci dupa terminarea clasei a 12(2009) nu m-am inscris ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere ContSters92721 ContSters92721 Pensia de intretinere se plateste pana la varsta de 26 ani cand copilul urmeaza cursurile unei facultati la zi.Am citit aici ca instantele au acordat pensie de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dhik dhik fata sotului are 19 ani si s-a inscris la o facultate particulara la drept la zi . Vreau sa stiu daca mai plateste pensie alimentara , daca da si in timpul ... (vezi toată discuția)