avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Citatie
Discuție deschisă în Executare silită

Citatie

In urma cu 3 ani am mai refuzat sa platesc un abonament la Vodafone pe motiv ca cei de acolo nu au vrut sa imi rezilieze contractul decat daca plateam restul lunilor de abonament care le mai aveam.In tot acest timp am primit scrisori si telefoane de la o firma de recuperari creante Top Factoring cu amenintari ca ma dau in judecata.Am primit si azi o citatie de la Curtea de Apel Bucuresti ca in termen de 15 zile sa platesc suma altfel imi face proprire pe salariu sau executare mobiliara,imobiliara.Cum trebuie sa procedez.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Jurist90 , utilizator 20:32, 13 Iulie 2015
Nu cred ca ati primit citatie de la curtea de apel ci mai degraba de la un executor judecatoresc de pe langa curtea de apel fiind vorba mai degraba de o somatie si nu o citatie.Studiati atent continutul inscrisului respectiv si cand va lamuriti reveniti cu amanunte suplimentare pt a putea sa primiti un raspuns.
Da e o somatie.Imi spune in termen de 15 de la primire sa efectuez plata catre GLASRO HOLDINGS LTD in caz contrar demareaza procedurile judiciare de recuperare a debitului datorat.
Puteti sa nu platiti,firmele respective au un volum enorm de astfel de dosare in marea majoritate a cazurilor se rezuma doar la astfel de ,,intimidari"" dar exista si sanse destul de mici sa va formuleze o actiune in instanta.Depinde doar de dvs daca rezistati la presiuni sau doriti sa achitati pt a scapa de strs.
Eu pana acum nu am raspuns in niciun fel amenintarilor lor,nici la telefon nu le-am raspuns.Nu am de gand sa le platesc nimic.Vroiam sa stiu daca sunt sanse sa fiu chemat in instanta si sa mi se faca oprire pe salariu sau bunuri.
Nu veti fi chemat in instanta, deoarece pentru actele premergatoare executarii silite, si aume ptr etapa ce se numeste investire cu formula executorie, nu sunteti citat nici dvs, nici creditorul.
In cazul in care creditorul solicita executarea silita puteti fi mai mult decat sigur ca se va dispune poprirea asupra salariului.

Referitor la sanse este greu de spus. Din pacate intotdeauna exista o sansa si ea creste direct proportional cu creanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce primesc somatii de la societate de recuperari creante liviu_sat liviu_sat am returnat modemul de la vodafone dupa ce am asteptat,4 luni sa am semanl in zona unde locuiesc.cei de la vodafone isi bat joc de clienti cu internetul ... (vezi toată discuția)
Factura telekom neplatita pentru ca reziliasem contractul vioru vioru Buna ziua. In februarie anul acesta am reziliat serviciile Telekom de care beneficiam.Am mai platit factura si in martie pentru ca stiam ca mai dureaza inca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua...doresc să mi acordați si mie putin ajutor...in ... Ala Ala Cernat Ala Ala Cernat Bună ziua...Doresc să mi acordați si mie putin ajutor...in anul 2015 am făcut un abonament cosmote ...nu am reusit să achit decât câteva ... (vezi toată discuția)