avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... de ce primesc somatii de la societate de recuperari ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

de ce primesc somatii de la societate de recuperari creante

am returnat modemul de la vodafone dupa ce am asteptat,4 luni sa am semanl in zona unde locuiesc.cei de la vodafone isi bat joc de clienti cu internetul mobil,mai ales cei din mediul rural.
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 19:56, 30 Decembrie 2009
din pacate aveti dreptate, cei de la vodafone nu-si respecta clientii.Daca stiti ca nu aveti de plata sau nici o datorie la ei, nu trebuie sa actionati in nici un fel.Daca ajungeti sa fiti chemat in instanta, mergeti insotit de un avocat.
Primiti somatii fiindca , desi ati returnat modemul , ati semnat un contract pe care nu l-ati mai respectat si , cu siguranta , in acel contract sunt si penalitati prevazute in cazul in care il reziliati!
Stimate Domn,

Returnarea modem-ului inainte de terminarea perioadei contractuale minime obligatorii echivaleaza cu o nerespectare a clauzelor contractuale.Drept urmare compania Vodafone intreprinde toate demersurile necesare recuperarii prejudiciului suferit.Banuim ca datoria nu este mare insa, daca conform clauzelor contractuale aceasta exista, ea trebuie achitata .
Singura sansa ar fi ca sustinerile dumneavoastra intemeiate pe imposibilitatea obiectiva de folosire a modem-ului sa fie bazate pe probe concludente.
In eventualitatea in care veti fi chemat in judecata pentru obligarea la plata datoriei, va trebui cum zicea si dna av.de mai sus, sa va angajati un avocat care sa va gestioneze cu profesionalism cazul .
Parearea noastra este insa ca, in cazul dumneavoastra nu se va ajunge la o judecata, toate presiunile care se fac in acest moment fiind facute in scopul intimidarii dumneavoastra si in consecinta pentru obligarea la plata.

In speranta unei cat mai usoare solutionari a problemei dumneavoastra, va dorim mult succes!
Probabil somatia vine de la Topfactoring pentru ca aceasta este compania de recuperari creante cu care lucreaza Vodafone.
Buna,
Am primit si eu astfel de somatii dar nu le-am dat importanta deoarece nu mi se par a fi legale.Voi ce somatie ati primit?
Ma puteti ajuta,va rog, si pe mine cu somatia de la Top Factoring pentru a le putea compara?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Facturi neplatite la furnizor telefonie; creanta cedata unei firme de recuperari NacuAdrian23 NacuAdrian23 Buna seara, acum 2 veri am facut la Vodafone un contract pentru un stick de internet. Nu am mai avut nevoie de el dupa cateva luni si in loc sa imi inchid ... (vezi toată discuția)
Topactoring penalizari incredibile ContSters318935 ContSters318935 Buna ziua ! Vreau si eu putin ajutor din partea cuiva . ieri am primit o instiintare direct de la un agent topfactoring ca am de platit la ei 3400 lei din ... (vezi toată discuția)
Citatie Ciuly Ciuly In urma cu 3 ani am mai refuzat sa platesc un abonament la Vodafone pe motiv ca cei de acolo nu au vrut sa imi rezilieze contractul decat daca plateam restul ... (vezi toată discuția)