avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ordonanta care mi-a trimis-o de la parchet nu este ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ordonanta care mi-a trimis-o de la parchet nu este corecta

Am o problema cu un schimb de masini, una inmatriculata (fiind proprietar) si cealalta neimatriculata (cea cu care am facut schimbul). Cea de-a doua masina s-a constatat ca este furata din Italia. In decurs de 2,5 ani am tot umblat pe la Judecatorie/Parchet sa-mi recuperez paguba dar se pare ca am umblat degeaba. Toate persoanele care au fost implicate sunt corecte ... doar eu sunt cel care are vina deoarece eu am constatat ca masina cu care am facut schimb este furata. Deci hotul este nevinovat desi a falsificat acte si a vandut o masina furata (inchiriata din Italia, falsificate actele si vanduta), intermediarul la fel este nevinovat deoarece instanta considera ca mi-a dat ceva la schimb desi a reesit ca masina ce mi-a dat-o era furata. Este destul de complicata problema mea. In momentul de fata toate procesele in care sunt parte sunt incheate in defavoarea mea. Am ramas cu o paguba de 10000 euro (auto din Italia a fost returnat firmei de inchirieri din Italia si masina mea este vanduta de catre intermediar la vre-o 5 maini de cand s-a facut acel schimb). #-o

As vrea sa stiu unde ma pot adresa pentru a-mi recupera paguba ... ma refer la cineva competent pentru ca in Romania legile cel putin din punctul de vedere al problemei mele sunt facute pentru hoti. Judecatorii, procurorii, politie incurajeaza asa oamenii cinstiti sa devina infractori X-(

Am un dosar plin de ordonante si hartii care ma incrimineaza pe mine ca om cinstit si pe cei doi infractori ii scot "bazma curata" #-o
Cel mai recent răspuns: ContSters351992 , utilizator 15:20, 13 Iulie 2015
Banuiesc ca ati depus plangere penala impotriva persoanei de la care ati luat masina la schimb si procurorul de caz a dispus clasarea, solutie mentinuta si de prim-procuror, apoi respinsa plangerea si la instanta, sau care este situatia?
Am depus plangerea pentru a-l urmari penal pe cel care a inchiriat masina din Italia si am avut pe rol si un proces civil cu intermediarul de la care am luat masina (prierdut si acesta din motivul ca el mi-a dat bunul desi era furat).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scuter furat mihay.acasa mihay.acasa Buna ziua am cumparat un scuter de 49 cm neimatriculat cu contract de vanzare cumparare de mana si l-am vandut la altcineva tot asa care vrea sa-l inscrie in ... (vezi toată discuția)
Ce statut am eu cand am cumparat o masina de la un intermediar fara ca sa am acte perfectate cu propietarul din acte al masinii jeanking jeanking am cumparat o masina de la un intermediar care a pretins ca are procura de vanzare data de propietarul acesteia si nu avea decat o procura pentru a circula cu ... (vezi toată discuția)
Dece politia romana tegiverseaza dosare ne terminate? kata977 kata977 In data de 15-03-2011 am cumparat un Audi A4 din Giurgiu cu numar de inmatriculare BT-8827-BM, iar pe data de 26-03-2011 mi-a fost furat cu toate actele masini ... (vezi toată discuția)