avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... GARD DESPARTITOR INTRE VECINI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

GARD DESPARTITOR INTRE VECINI

O amica m-a rugat sa pun urmatoarea intrebare : exista o lege care sa prevada o anumita configuratie adica inaltimea si cum ar trebui sa rate un gard despartitor intre vecini ? Adica daca vecinul are voie sa edifice gardul cu tabla pe o inaltime de 2 m , fara despartituri , etc ? In legae 50/1991 nu spune nimic...
Cel mai recent răspuns: ContSters359348 , utilizator 17:12, 14 Iulie 2015
mi a sps prietea ca au venit de la primarie si l au pus sa taie 50 cm din gard .........din inaltime ......:rofl::rofl: ...nu sunt sanatosi zau asa ......
adevarat ca pare ciudat, dar pe de alta parte este corect 2m inaltime.
a taiat din gard...treaba lor acum:wave:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie gard intre vecini. Leonardo77 Leonardo77 Buna ziua, Stiu ca acest subiect este foarte des intalnit, si am vazut pe forum diverse rezultate, dar nu stiu cat de clar este pentru situatia mea. Am ... (vezi toată discuția)
Inaltime gard intre vecini EmilS EmilS Bună ziua, aş vrea să aflu mai clar care este înălţimea maximă pe care o poate avea un gard între două proprietăţi (este vorba de curţi, nu ... (vezi toată discuția)
Am următoarea problemă cu vecinul: proprietățile sunt separate ... Cami2014 Cami2014 Am următoarea problemă cu vecinul: proprietățile sunt separate de un gard comun, din lemn, care are înălțimea de 1,80cm. Gardul a fost construit de ... (vezi toată discuția)