avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cumparare on line de TV platit cu card Visa Electron
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cumparare on line de TV platit cu card Visa Electron

Buna,
Am primit comanda mea-un TV Philips de la firma care vinde online. La deschidere am constatat ca avea zgirieturi pe ecran ,am sunat firma imediat si am raportat evenimentul. Anterior , cind mi-a fost adus am solicitat sa-l deschidem ,dar curierul a spus ca nu e cazul atita vreme cit ambalajul nu prezinta urme de lovire, etc Mi- s-a raspus in politicos si asiguratoriu ,inclusiv in scris prin email ca urmeaza sa primesc banii inapoi fara probleme.
Au trecut 12 zile si nu am primit banii in cont! Am sunat ,azi,am vb cu aceasi perosan care a autorizat ridicarea TV-ului si a promis returnarea sumei de aproape 2000 ron.
Azi ,am vb la tel si mi-a promis ca ma suna inapoi , si nu m-a sunat ...Ce sa fac?
Multumesc pentru un sfat bun!=D>
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:56, 13 Iulie 2015
danielvm27 a scris:

Mi- s-a raspus in politicos si asiguratoriu ,inclusiv in scris prin email ca urmeaza sa primesc banii inapoi fara probleme.

Faptul ca vi s-a raspuns in scris este perfect ! De aici inainte este doar o chestiune de timp, va veti primi banii (sfatul este sa nu va agitati decat dupa ce trec 30 de zile).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani produs returnat Veerooniicaa Veerooniicaa Bună ziua. Ma puteți ajuta și pe mine cu recuperarea banilor unui produs cumpărat online și primit defect și spart? Pe scurt, am cumpărat un televizor ... (vezi toată discuția)
Refuz la retur produs electronic bfnbln bfnbln Am cumparat online un televizor de la ei, un Panasonic cu diagonala de 99cm. Dupa ce a ajuns si l-am despachetat, mi-am dat seama ca e totusi prea mare pentru ... (vezi toată discuția)
Tv cumparat online, defect Mihaiela-Alina Mihaiela-Alina In data de 27.02.2018, am facut o comanda de pe site Ideall. ro pt un televizor. Am primit coletul in data de 28.02.2018. Coletul a fost verificat, nu prezenta ... (vezi toată discuția)