avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA CU 24% SI 9%?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA CU 24% SI 9%?

Buna ziua,cum se depun declaratiiile de tva daca pe mai am avut de la aceeasi firma cu 24% si din 1 iunie 9% facturi.Mentionez ca trebuie depuse dupa numarul de facturi si TVA -ul aferent sumei. De exemplu: firma X are 7 facturi cu 24% si mai are inca 14 cu 9%.Oare am sa trec de 2 ori firma si valoarea de TVA> Multumesc,O zi buna?

Alte discuții în legătură

Declaratia 311 Andreea Suciu-expert contabil Andreea Suciu-expert contabil Buna ziua, am o firma al carei cod de TVA a fost anulat cu 01.02.2013, pentru nedepunerea declaratiilor pentru anul 2012. Am depus declaratiile la zi, dar in ... (vezi toată discuția)
Probleme tva - prestari servicii office1 office1 Buna ziua, sunt prestator de servicii (foto). Pentru toate contractele semnate, incasez avans (30%) la semnare, urmand ca serviciul sa fie prestat la o data ... (vezi toată discuția)
Taxarea inversa la cereale - la ce rand din decontul tva ? Kolea41 Kolea41 buna ziua, am o intrebare legata de modul in care se completeaza decontul TVA -practic ,la ce rand se trece operatiunea de vanzare cereale catre alti ... (vezi toată discuția)