avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Abuz fara bun simt
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Abuz fara bun simt

Buna seara,Am si eu o intrebare,mai precis o nelamurire.
Acum 2 ani de zile firma de pariuri sportive STANLEYBET mi-a folosit, prin angajatii ei cnp-ul si datele mele personale+semnatura in fals pt. a acorda unor persoane castigurile avute la ei(loto,etc..).
IN FAPT:
In luna sept..2013 am depus actele pt.mama mea pt subventia incalzire,respectiv bani lemne foc,dar in luna imediat urmatoare mi-a ajuns o instiintare de la fisc precum ca in anul anterior depunerii cererii as fii realizat veniturii din jocurii de noroc in valoare de 4300 lei si deci nu as fii avut dreptul la ajutorul respectiv nici eu nici mama mea.
Lucru neadevarat ce a fost demonstrat de procuratura si sanctionat ca atare respectiv, au fost sanctionati angajatii respectivi in numar de 4 cu amenda pt. fals.Am rezolutia domnului procuror.
Ieri m-am dus la loteria respectiva si am vrut sa joc un bilet ca de obicei cum o fac in fiecare sambata,dar spre surprinderea mea angajata mi-a spus ca am interdictie sa mai joc la ei.
Am intrebat-o de ce,pt,ca eu efectiv nu am facut nimic,iar ea mi-a spus ca asa i-a ordonat seful si ca e o firma privat care isi alege clientii.
Am inteles,si am sunat la sediul principal din bucuresti pt. a cere lamuriri dar am aflat cu stupoare ca admin de la botosani a declarat nici mai mult nici mai putin ca eu deranjez clienti si sunt recalcitrant si ca au si plangeri de la clienti impotriva mea(nu exista asa ceva),lucru TOTAL NEADEVARAT,va dati seama ca la cele afirmate trebuia sa vina cu argumente reale,plangeri la politie,rapoarte ale echipajelor de pol. deplasate la fata locului sau macar declaratii ale angajatilor de la intervenite firma paza,nu mai spun de inreg. video ale acelor presupuse "deranjuri din partea mea"

I-am cerut tipului sa imi dea pe cineva superior ca sa ii explic dar acesta a refuzat,iar eu am continuat sa ii explic ca de fapt eu joc odata pe sapt.la ei si ca imi petrec doar 1-2min in interior si ca de fapt cred ca ma confunda cu cei care stau permanent acolo si joaca la aparate,dar el o tine una si buna,lucru demonstrat prin inregistrarea facuta cu reportofonul.

Acum va intreb ce pot face eu in afara plangerii pe care o voi face la Prot.Cons.la cei care se ocupa cu jocurile de noroc dar si la Of. pt. Discrim.??

Pot deschide o actiune judecat.civila impotriva lor pt. toate cele intamplate cu angajatii care s-au folosit de datele si semnatura in fals a mea dar si pt. simplu fapt ca mi se interzice sa joc la agentia lor cu toate ca nu am incalcat nici un regulament intern sau de jucator??

Domnul politist mi-a spus ca o sa pierd din start(nu inteleg de ce,mai ales ca este o rezolutie data de un procuror,favorabila mie),iar domnul procuror mi-a spus ca nu pot da in judecata firma respectiva si sa cer daune morale deoarece angajatii ei au fost cercetati, si nu firma,cu toate ca aceste fapte comise de ei au fost facute in timpul serviciului.

O SA IMI SPUNE-TI CA LAS-O ASA,LASATE PAGUBAS,dar eu nu vreau pt.simplu motiv ca nu au avut macar bunul simt dupa ce am umblat de nenumarate ori pe la pol. si proc. sa ma sune(aveau nr.meu) si sa isi ceara scuze pt. cele intamplate(angajatii respectivi au recunscut ca au folosit datele mele si ca au semnat biletele respective in numele meu).

In final eu vreau sa ii dau in judecata pt. daune morale de 10 lei-simbolic, si 1000 lei cheltuieli judecata pt. onorariu avocat si restul, si va rog sa imi spune-ti daca conform legii as avea castig de cauza dar si ce as putea face referitor la faptul ca am interdictie sa mai joc la ei cu toate ca nu EXISTA vre-o plangere vreodata impotriva mea ca as fii facut scandal si ca de fapt e o razbunare din partea lor.

PS.NU EXISTA NICI IN REGULAMENTUL LOR INTERN NICI IN CEL PT.JUCATORII TERMENUL DE \"INTERDICTIE PT. UN JUCATOR\"

MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNS CU PARERILE DVS-TRA REFERITOR LA PLAGERILE SI ACTIUNILE JUDECATORESTI PE CARE MI LE PERMITE LEGEA.
Ultima modificare: Marți, 14 Iulie 2015
sicorn, utilizator
Cel mai recent răspuns: sicorn , utilizator 16:42, 14 Iulie 2015
1-Nu este situatie care eventual sa intre in competenta oficiului national pentru discriminare
Atitudinea reprezentantilor unitatii,este justificata de comanda patronului/administratorului fata de amenda aplicata de autoritati
au fost sanctionati angajatii respectivi in numar de 4 cu amenda pt. fals

2-In acest caz nici autoritatea de protectie a consumatorilor nu poate sa va asigure accesul in unitate
3-Acces neingradit la justitie aveti conform Legii Fundamentale
Dar.in speta de fata este situatie complexa,generata de implicarea angajatilor
care s-au folosit de datele si semnatura in fals a mea
,care a generat sanctionarea acestora,posibil si a administratorului,motiv pentru care acesta a dispus masura de a nu mai fi permis accesul dvs in unitate
Puteti sa va satisfaceti placerea jocului si in alte unitati de profil
Am inteles,dar nu vii se pare absolut absurd ca dupa ce ei gresesc si incalca legea,tot eu sa fiu cel care primesc o "interdicite"pt. simplu fapt ca am incercat sa indrept lucrurile si sa fac dreptate.
Am vorbit astazi cu domnul anchetator de la politie,cel care a instrumentat cazul si mi-a spus sa fac sesizare la OPC iar daca cei de acolo considera ca,cauza este mai complexa vor sesiza politia la randul lor.
Tot el mi-a spus ca daca ar exista acesta interdictie ar fii temnporara si permanentaa conform legii.
Dupa toate cele intamplate respectiv vizavii de falsul si de rezolutia data de procuror,nu legat de accesul meu in unitate,eu pot deschide un proces civil pt.daune morale sau pot cere aceste daune in cadrul procesului penal care este deschis de procuror pt. anularea acestor bilete de castig puse in seama mea??//

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale rares001 rares001 daca o societate comerciala mi-a falsificat semnatura pe CIM, ce despagubiri pot sa cer si ce reprezinta acestea? (vezi toată discuția)
Sesizare privind activitatea unor procurori lovistean lovistean Buna seara, Am depus, acum vre-o 5 luni, o plangere la PNA, referitoare la inregistrari audio facute de un angajat SRI in sedinta publica a unei ... (vezi toată discuția)
Distanta obligatorie minima intre bar si loto amaria72 amaria72 Buna ziua!Am deschis de curand un mic bar si as dori sa inchiriez si 3 aparate de joc electronice.Spatiul barului este zid in zid cu o agentie loto,care ... (vezi toată discuția)