avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comisie de disciplina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comisie de disciplina

In situatia in care in momentul inceperii cercetarii unei sesizari disciplinare mandatul unui membru al comisiei de disciplina este suspendat de drept fiind in concediu medical, as dori sa aflu daca acesta revine din concediu medical si cercetarea disciplinara nu s-a incheiat cine participa in continuare la sedintele de cercetare disciplinara, membru titular sau membru supleant?
Cel mai recent răspuns: nicoleta.23 , utilizator 09:56, 14 Iulie 2015
Opinia mea este ca membru supleant ar trebui sa continue sa participe la cercetarea disciplinara .

In Reg.Intern nu este prevazuta procedura cercetarii disciplinare?
Multumesc!
Nu e prevazut in regulamentul intern.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

consilier etic - incompatibilitate membru comisie disciplina ioanaciulei ioanaciulei Care este articolul din codul consilierului etic care arata incompatibilitatea calitatii de consilier etic cu cea de membru in comisia de cercetare diciplinara ... (vezi toată discuția)
Comisia de disciplina ramonamarcu ramonamarcu sunt functionar public in cadrul unei primarii, iar de curand am fost numita de primar ca membru in comisia de disciplina. La prima convocare am si fost ales ... (vezi toată discuția)
Cercetare administrativa functionar public DIA63 DIA63 Sunt functionar public si a fdost sesizata Comisia de disciplina pentru cercetarea mea. Rog sa-mi comunicati daca persoana desemnata sa faca cercetarea poate ... (vezi toată discuția)