avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Anexa 1 privind inregistrarea fiscala - infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Anexa 1 privind inregistrarea fiscala - infiintare SRL

Buna ziua!
Doresc sa infiintez un SRL cu asociat unic si as dori sa va intreb cum trebuie completata anexa privind inregistrarea fiscala daca vreau ca firma sa fie platitoare de TVA. Firma va avea un angajat pentru inceput.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 12:46, 14 Iulie 2015
Nu puteti opta ca firma sa fie platitoare de TVA de la infiintare. La infiintare toate firmele sunt microintreprinderi si sunt neplatitoare de TVA.
Ulterior va trebui sa obineti de la ANAF inregistrarea in scopuri de TVA.




~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi dati si mie raspunsuri la urmatoarele: 1. De unde scot cazierul fiscal pentru asociat unic-administrator? 2. Ce declaratii(model) ... (vezi toată discuția)
Vector fiscal Marius M Marius M Bine v-am gasit! In noiembrie 2014, un grup de 4 prieteni au infiintat un SRL. In actele de infiintare intocmite de o firma de \\"infiintari firme\\", firma ... (vezi toată discuția)
Modificare din platitor in neplatitor tva carla.dinu carla.dinu Buna ziua.As dori sa aflu daca o societate comerciala prestatoare de servicii, infiintata acum 5 ani ca platitoare TVA poate sa devina neplatitoare ... (vezi toată discuția)