avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Refuzul tacit de a solutiona o cerere.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Refuzul tacit de a solutiona o cerere.

In ce conditii se poate obtine amanarea ori scutirea de taxa de timbru, deoarece C.P.Cic. reglementeaza doar sumar acest subiect ???--nu am gasit exemple in practica judiciara.
As obtine scutirea in cadrul unei actiuni in raspundere civ.delictuale, indreptata impotriva statului roman care ar trebui sa raspunda pentru fapta unui functionar care a executat in 1949 patru persoane, printre care si pe bunicul meu ???
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iulie 2009
ANDREI POP, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 13:22, 8 Iulie 2009
Pe care lege v-ati intemeiat cererea ?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iulie 2009
Gabriel Stelea, Avocat
Pe legea contenciosului administrativ......exista alternativa cumva ????
Faceti o petitie la Prefectura, dar reveniti mereu cu adrese la Primar, catre Comisia Locala de Fond funciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire de timbru judiciar. actiune in raspundere civila delictuala. daune morale. ANDREI POP ANDREI POP In ce conditii se poate obtine amanarea ori scutirea de taxa de timbru, deoarece C.P.Cic. reglementeaza doar sumar acest subiect ???--nu am gasit exemple in ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza in contencios administrativ cand nu ti se raspunde la o cerere Just-drept Just-drept Buna seara, Am depus o cerere la o institutie publica, iar eu nu am primit un raspuns. Stiu ca cf. art. 8 din OUG 27/2002, institutiile publice au ... (vezi toată discuția)